Roy Vermeulen

Over ons

 

Hier zijn we goed in:

Grondwerken, riolering, bestrating, egaliseren, verwijderen van boomstronken en groen

Meer informatie?

Contact PersonWhatsApp ons
Of bel: 06 218 838 80

GESCHIEDENIS

Als 12 – 13 jarig manneke was ik al op akkers rondom Dongen te vinden tussen de vollegrondgroenten.

Op verschillende tuinderijen hebben werkgevers mij al vroeg geleerd hoe men grond bewerkt voor de teelt van vollegronds groenten, machinaal, maar zeker ook met de hand / schop.

Bij de naast onze woonwijk gelegen melkveehouderij De Goris was ik kind aan huis. Hier werd ik opgeleid met machines. Ook werd mij de basis om goed en efficient met schop, hark, bezem en kruiwagen te werken aangeleerd. Van hieruit zijn mijn verdere beroeps keuzes makkelijk gemaakt.

Roy Vermeulen grondwerken
Hofstad 101
5142 NJ Waalwijk
Tel: 06-21883880
Kvk: 18065963

Loonwerk ervaring

Ik heb circa 9 jaar in het landbouwloonwerk gewerkt met grote tractoren en machines in de landbouw. Dit werk werd vaak afgewisseld met periodes waarin ik werd verhuurd als machinist /grondwerker in de grond-, weg- en waterbouw.

Dit werk paste mij prima. Met als gevolg dat ik na het behalen van alle vakdiploma’s loonwerker, het vrachtwagenrijbewijs en machinisten diploma’s voor het bedienen van alle grondverzet machines heb behaald .

Zelfstandig

Begin 2002 besloot ik als zelfstandige te starten. Zowel als grondverzetmachinist, chauffeur (wegenbouw gerelateerd) en ook vaak als grondwerker/handwerker.

Sinds 2002 tot op heden heb ik voor tal van bedrijven en projecten mogen werken dit naar ieders tevredenheid en met mooie resultaten. Het waren hele grote maar ook kleine projecten van een paar uur, kortom zeer divers. In de wintermaanden werkte ik bij een bomenrooierij en in de zomermaanden vooral in de wegenbouw. Zowel met eigen machines als machines van de opdrachtgevers.

In de loop der jaren heb ik een mooie machinepark tot stand weten te brengen (link naar machinepagina), waarmee ik mij nu vrijwel dagelijks verhuur en eigen projecten realiseer.

Goede contacten zijn belangrijk

Om prettig en goed alle werken te kunnen maken zijn de door mij gemaakte contacten in de loop der jaren van groot belang. Het stelt mij nu in de mogelijkheid voor de particulieren en zakelijke markt alle denkbare grond-en straatwerken te kunnen realiseren.

Ik verwacht nog in lengte van jaren met veel plezier en toewijding mijn vak c.q. ambacht met mijn collega’s uit te kunnen voeren. En daarmee veel klanten van dienst te kunnen zijn met onze inzet.

TIPS

Haal uw brood bij de bakker
Uw vlees bij de slager

Laat uw grondwerk door de grondwerker uitvoeren.

WhatsApp chat